tisdag 16 augusti 2011

Kosmetolog 09 - sista året!!

Idag inledde vi vårt sista skolår! Nice :)
Har en relativt lugn period :) Sovmorgnar alla morgnar förutom torsdagar då vi börjar 8! Alla andra dagar börjar vi 9.35 :) Förutom tisdagar då förstås då vi börjar 12 :)
  I skolan gick vi igenom det kommande läsåret, låter som vi kommer få ett riktigt bra år tycker jag! :) Även var det ju genomgång av material vi fått och uppordning av det eller vad man skall kalla det. Senare fick vi bekanta oss med de nya ettorna, som alla verkade riktigt trevliga, även fast vi inte hann träffa dom så mycket idag men det blir väl mera senare :) Åt ettorna gjorde vi en lätt handvård, dvs. filning av naglarna, handmassage och lackning av deras naglar :)
  Senare på dagen började vi prata om lärdomsprovet lite, som vi tydligen börjar på med imorgon :O Det blev även ett biblioteksbesök för vår del också, eftersom vi måste ta information från böcker också så då tyckte vår lärare att vi skulle gå till biblioteket för att se lite vad det fanns för alternativ och hur man lätt hittar böckerna!
HAr varit en helt okej dag faktist :) Men jag tycker nog faktiskt synd om Anna-Mia och Kata som hade att börja med kombi igen redan första dagen :/

Nu skall jag börja ta natt så jag ork med en ny dag imorgon! Gonatt alla! :)


Saknar dej gubben <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar